Ποιοι είμαστε

To real estate για μας, έχει λιγότερη σχέση με τα ακίνητα και περισσότερη με τους ανθρώπους. Που έχουν διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικές αντιλήψεις, άλλους χαρακτήρες και σίγουρα διαφορετικά ζητούμενα. Άρα κάθε υπόθεση και για μας είναι μοναδική και το ίδιο σημαντική, γιατί ξέρουμε ότι πίσω από κάθε ακίνητο υπάρχει ένα άνθρωπος ή μια οικογένεια, μια επιχείρηση ή ένας επενδυτής. Κι έτσι ακριβώς την αντιμετωπίζουμε. Με ένα μοναδικό και προσωπικό τρόπο. Η επιλογή των συνεργατών σας σήμερα, δεν μπορεί να βασίζεται σε τυχαίες επιλογές. Πρέπει να ξέρετε ότι έχουν τις γνώσεις, την εμπειρία και την αντίληψη ότι ζούμε έναν κόσμο και μια αγορά που διαρκώς αλλάζει. Κυρίως να έχουν τη διάθεση να είναι πάντα δίπλα σας. με συνέπεια, αφοσίωση, ευελιξία και πάνω από όλα διαφάνεια σε κάθε είδος συναλλαγής. Σήμερα, δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Η προσωπική σχέση, η γνώση και η διαρκής παρακολούθηση της αγοράς ακινήτων, πάντα φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα και οι πελάτες μας, είτε ιδιώτες από όλο τον κόσμο, είτε επενδυτές, είναι οι πρώτοι που θα σας το επιβεβαιώσουν.

Xρήστος Βέργος
Owner / Broker 

Στο real-estate οι προηγούμενες επιτυχημένες συνεργασίες δεν εξασφαλίζουν και τις επόμενες. Οι συνθήκες αλλάζουν και πρέπει να προσαρμόζουμε τη δουλειά μας και τους εαυτούς μας στις καθημερινές αλλαγές, πάντα με αφοσίωση στις ανάγκες και τα θέλω του πελάτη.

Άγγελος Γιαννακόπουλος
Real estate agent / team leader   

" Ο Άγγελος γεννήθηκε στην Αθήνα και κατέχει BA στο Marketing. Mετά από 15 χρόνια προσωπικών εμπορικών δραστηριοτήτων, το 2013 ασχολήθηκε αποκλειστικά με το Real Estate. Εργάστηκε στη Remax Hellas έως το 2017 και γνωρίζει τις σύγχρονες τεχνικές πώλησης ακινήτων, διαπραγμάτευσης και εξυπηρέτησης πελατών, ενώ συνεχίζει να εκπαιδεύεται με τα πιό εξελιγμένα και εντατικά προγράμματα, από παγκοσμίως αναγνωρισμένους εκπαιδευτές όπως ο Tom Ferry. Σήμερα αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της VERGOS Real Estate ως επικεφαλής του τμήματος Επαγγελματικών ακινήτων. "Τα σπίτια ήταν πάντα η έμπνευσή μου. Τα παιδικά μου παιχνίδια, οι σπουδές μου, τα όνειρά μου, το λιμάνι μου. Μετά από 25 χρόνια στο χώρο των επιχειρήσεων και της διαφήμισης, ξαναγυρνώ στην παλιά μου αγάπη. Έχοντας πλέον στη φαρέτρα μου τα εργαλεία για την κάλυψη των αναγκών του πελάτη και ολιστική γνώση της επικοινωνίας, είμαι έτοιμη να παρέχω εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Πολυτίμη Τρανίδου
Real estate agent

"Η Πολυτίμη σπούδασε Interior & Stage Design, Digital Marketing & Πωλήσεις. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά από το 1995 με τη δική της εταιρία παραγωγής διαφημιστικών ταινιών. Έχει ασχοληθεί με την ανάπτυξη και τη διαχείριση ακινήτων από το 2003. Στην ομάδα της Vergos Real Estate εντάχθηκε πρόσφατα με κύριο προσανατολισμό στο οικιστικό και επενδυτικό ακίνητο. Μεγάλη fun της δια βίου μάθησης με στόχο την ενίσχυση του ήδη σημαντικού βιογραφικού της. "